Stichting RMT kan gebruik maken van een aanklikmodel. Dit betekent dat de gemeenten de gelden die uit de markt komen, verdubbelen tot een plafondbedrag van €50.000,-. In het najaar van 2016 worden alle ondernemers benaderd om ook financieel mee te doen met de regiomarketing van Noordoost Friesland. Dit kan via de onderstaande producten.

Alle ondernemers kunnen gratis gebruiken maken van de basis opties. Bij de advertenties in het magazine en de evenementenkalender geldt op=op en wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Betaalde producten*

Website
Kaart
Op www.eropuitinfriesland.nl/locaties/ worden momenteel alle 400 toeristische ondernemers uit Noordoost Friesland met link naar de eigen website en social media genoemd. In zowel het Nederlands, Engels als Duits. Als u wilt dat uw link vanaf 1 januari 2017 blijft staan, dan kost dit € 25,- per jaar.

Banner
Op de home pagina, evenementenkalender en kaart kunnen ondernemers banners plaatsen. Als voorbeeld, zie de banner van ‘Proeven aan Friesland’ op de homepagina. Voor de aanleverspecificaties van de banners klik hier. Het eerste jaar wordt een ‘introductieprijs’ gehanteerd vanaf € 100,- per maand.

Magazine
Eind december zijn we bezig geweest met een herdruk van het toeristische magazine. Voor het ‘beursseizoen’ (midden januari) liggen de drie versies (NL, DUI en ENG) weer klaar. De oplage is als volgt: 20.000 Nederlandse, 7.000 Duitse en 3.000 Engelse exemplaren. Ondernemers kunnen hierin al adverteren vanaf € 135,-. Voor de aanleverspecificaties klik hier. Let op: alleen een 1/1 pagina mag aangeleverd worden in eigen opmaak, de andere formaten maakt Stichting RMT op in een uniforme opmaak. Het magazine is inmiddels in de druk. Adverteren kan weer vanaf eind 2017 voor het magazine van 2018.

Evenementenkalender
Voor de zomer 2017 komt er weer een evenementenkalender. Ook hier kunnen ondernemers op de achterkant adverteren. Dit kan vanaf € 90,-. De oplage is 10.000 exemplaren. Voor de aanleverspecificaties klik hierEr is besloten om de evenementenkalender alleen digitaal via www.eropuitinfriesland.nl/evenementen aan te bieden. Kijk hierboven voor advertentie-banners op deze pagina

* Het workshopaanbod van het lerend netwerk staat hier niet in verwerkt. Bekijk het aanbod en het formulier om u aan te melden op deze pagina.

Basis producten
Naast betaalde producten blijft RMT ‘basis’ producten aanbieden die gratis beschikbaar zijn voor elke toeristische ondernemer in Noordoost Friesland. Dit zijn:

  • naamsvermelding op de kaart (niet klikbaar)
  • twee netwerkbijeenkomsten van het lerend netwerk
  • plaatsing persbericht over activiteiten en evenementen op de website
  • toegang tot de digitale beeldbank met HR beelden van de regio.

Deze producten blijven gratis zodat elke ondernemer (hoe kleinschalig of hoe grootschalig ook) mee kan doen met de regiomarketing.

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier
———————————————————————————————————————————

Ik help ook financieel bij de regiomarketing van Noordoost Friesland en koop de volgende producten: 

 

Advertenties