Stichting RMT kan gebruik maken van een aanklikmodel. Dit betekent dat de gemeenten de gelden die uit de markt komen, verdubbelen tot een plafondbedrag van €50.000,-. Hiervoor bieden we diverse producten aan.

Betaalde producten

Algemeen
Doorkliklink
Wilt u een link in het magazine en een doorkliklink op www.eropuitinfriesland.nl naar uw eigen website? Dan kost dit € 25,- per jaar. Op de website wordt er doorgelinkt naar uw website op de kaart (in alle drie de talen), op de landingspagina’s van specifieke marketingcampagnes (vb Dokkum) en in de artikelen van ons contentteam (vb koffieplekjes).

Website
Banner
Op de home pagina, evenementenkalender en kaart kunnen ondernemers banners plaatsen voor € 100,- per maand. Voor de aanleverspecificaties van de banners klik hier.

Magazine
Adverteren

In november gaan we bezig met een herdruk van het toeristische magazine. Voor de foldermarkt (april) liggen de drie versies (NL, DUI en ENG) weer klaar. De oplage is hoogstwaarschijnlijk weer als volgt: 20.000 Nederlandse, 7.000 Duitse en 3.000 Engelse exemplaren. Ondernemers kunnen hierin al adverteren vanaf € 150,-.

Voor de aanleverspecificaties klik hier. Let op: alleen een 1/1 pagina mag aangeleverd worden in eigen opmaak, de andere formaten maakt Stichting RMT zelf op in een uniforme opmaak. Het magazine zit vaak snel vol. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 
Najaar 2018 gaan we weer beginnen met het magazine voor 2019

Basis producten
Naast betaalde producten blijft RMT ‘basis’ producten aanbieden die gratis beschikbaar zijn voor elke toeristische ondernemer in Noordoost Friesland. Dit zijn:

  • naamsvermelding op de kaart (niet klikbaar)
  • twee netwerkbijeenkomsten van het lerend netwerk
  • plaatsing persbericht over activiteiten en evenementen op de website
  • toegang tot de digitale beeldbank met HR beelden van de regio.

Deze producten blijven gratis zodat elke ondernemer mee kan doen met de regiomarketing.

 

Aanmelden voor de betaalde producten kan via onderstaand contactformulier
———————————————————————————————————————————

Ik help ook financieel bij de regiomarketing van Noordoost Friesland en koop de volgende producten: 

 

Advertenties