Beste Blogger,

Wij heten je 9-11 september graag van harte welkom in Nationaal Park De Alde Feanen. De deelnemende ondernemers hebben jouw pitch bekeken en zien uit naar je komst! Ze nodigen jou en TravelbySan, BijzonderPlekje, MyfootprintsFoodinista, Kids&Co, StyleSpy, Gezinopreis, Hip&Hot, Artikel255, ExpeditieKram, ShereyPaul, Travel.Blog graag uit om het 20e Nationale Park van Nederland te komen verkennen.

Een aantal gezinsbloggers heeft de wens om met hun gezin te komen. Dit hebben we besproken met de ondernemers. Je mag je gezin meenemen, mits degene die schrijft wel aanwezig is bij de vaste programmaonderdelen. Daarnaast zijn de kosten voor het eten van de gezinsleden voor eigen rekening. Gezinsleden kunnen aan de meeste activiteiten gratis mee doen. Als er wel kosten aan zijn verbonden, hoor je dit z.s.m. De accommodatie wordt kosteloos aangeboden.

Zoals je in het conceptprogramma kunt lezen, hanteren we een aantal vaste programma-onderdelen. We verwachten dat alle bloggers hier aan mee doen en dus op tijd aanwezig zijn.

  • Vrijdagavond 20.00 uur Speeddatesessie ondernemers en bloggers (alleen bloggers)
  • Zaterdagavond 16.00 uur bezoek en diner Leeuwarden (gezinsleden in overleg)
  • Zondagochtend 10.00 uur vaartocht Nationaal Park De Alde Feanen (gezinsleden in overleg)
  • Zondagavond 18.00 uur diner met evaluatie (alleen bloggers)

Voor de rest van het weekend kun je zelf je programma samenstellen. Wil je voor aanstaande donderdag 30 juni, 09.00 uur jouw voorkeuren aangeven d.m.v. onderstaande formulier? Dan gaan wij ons uiterste best doen om je wensen te vervullen 🙂 We gaan ervan uit dat gezinsbloggers activiteiten kiezen waar het hele gezin aan meedoet.

Daarnaast adviseren we je om minimaal 1 dagdeel te kiezen voor ‘N.v.t. Ik stel liever zelf ter plaatse mijn programma samen’. Misschien ontmoet je tijdens de speeddatesessie wel een ondernemer waar je graag naar toe wilt. Daar heb je dan ook tijd voor!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s