Beste Blogger,

In juni vond de eerste editie van het BloggersEvent Lauwersmeer plaats. Tijdens dit weekend waren er 11 bloggers aanwezig die prachtige artikelen over de regio hebben geschreven, veel reuring met de #BELM15 hebben gecreëerd en vier toffe ideeën voor de vermarkting van het gebied hebben bedacht.

6, 7 en 8 november 2015 vindt het terugkomweekend plaats. Het doel is om de ideeën van de brainstorm verder uit te werken en/of de ondernemers uit het gebied beter te leren kennen. Daarnaast laten we graag zien dat het gebied in de herfst ook een prachtige bestemming is. Daarom hebben we het dit programma (onder voorbehoud) samengesteld.

Naast de bloggers die er in juni ook bij waren hebben we vanaf zaterdagmiddag ruimte voor een aantal nieuwe bloggers.  Lijkt het je leuk om aan te haken? Wil je het Lauwersmeergebied ook leren kennen en collega bloggers ontmoeten? En kun je voldoen aan ‘voorwaarden’?  Meld je dan via onderstaand contactformulier.

Wat vragen wij van de Bloggers?

  • Je mening over het gebied/organisatie (vertel ons de plussen, maar ook de minnen; daar leren we van)
  • Deelname aan het volledige programma (tenzij je iets fysiek niet kunt, verwachten we dat je het gehele programma mee doet)
  • Bereidheid tot het vergroten van je netwerk van toeristische ondernemers (wellicht organiseren we nog een leuke netwerkborrel)
  • Bereidheid tot carpoolen (wanneer we met de auto naar een activiteit moeten, vragen we van de Bloggers om samen te rijden)
  • Bereidheid tot het delen van een kamer met een collega blogger
  • Een open en flexibele houding (soms loopt het programma iets anders dan verwacht)
  • Twee blogartikelen over het Lauwersmeergebied (kijk hier voor inspiratie)
  • Minimaal twee posts op Facebook, Twitter en Instagram met #BELM15

Je krijg je reiskosten vergoed (0,20 ct de kilometer) en we doen ons uiterste best je een fantastisch weekend te bezorgen.

Lijkt het je leuk om vanaf zaterdagmiddag aan het programma deel te nemen? Vul dan onderstaand formulier in voor vrijdag 16 oktober 2015. We proberen voor dinsdag 20 oktober 2015 uitsluitsel te geven.

Advertenties