Op de toeristenwebsite van Stichting RMT (www.eropuitinfriesland.nl) kunnen ondernemers extra goed zichtbaar zijn d.m.v. banners. Dit is mogelijk op de homepagina, evenementenkalender en de kaart.

Max. aantal banners en prijs
Per pagina is er plaats voor vier verschillende banners per maand. De banners rouleren om de 6 seconden. De kosten zijn: € 100,- per maand. Je mag zelf kiezen op welke pagina de banner komt.

Aanleverspecificaties

  • De banner heeft een afmeting van 728 (breedte) x 90 (hoogte) pixels. Dit is de afmeting van een leaderboardbanner, zie voorbeeld hieronder.
  • Statische en geanimeerde banners zijn beide mogelijk
  • Graag uw banner aanleveren in drie talen (NL, DUI, ENG)
  • Bestandsgrootte niet groter dan 150kb.
  • Aanleveren in bestandstype: PNG of JPG.

voorbeeld-banner-proeven-aan-friesland-campagne

Reserveren
Wilt u een banner plaatsen op de website? Vul dan de menukaart in op deze pagina!

Deadline aanleveren
De deadline voor het aanleveren van de banner is elke maand op de 28e via info@rmtnof.nl. (Behalve in februari, dan graag de 26e aanleveren). Als u dus een banner vanaf 1 januari 2017 op de website zichtbaar wilt hebben, dan levert u hem uiterlijk 28 december aan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Lisette Grasmeijer via 0657571341 of info@rmtnof.nl

P.s. beschikt uw bedrijf nog niet over eigen banners, maar wilt u deze wel laten maken? Wellicht kan onze vormgever u helpen. Lisette Grasmeijer informeert u graag verder hierover. U kunt haar benaderen via bovenstaand nummer of e-mailadres.

 

Advertenties