Fête de la Nature in de Alde Feanen

1. Algemene informatie over het project

Fete de la nature; het landelijk opgezette feest van de natuur. Niemand viert een feestje in zijn eentje dus vier het prachtige feest van de natuur met elkaar. Door de verbindingen aan te gaan in de regio versterk je elkaar als natuurgebied voor elkaar en met elkaar en wordt jouw regio krachtig op de kaart gezet. Dat is al een feestje op zich. Door dit festijn kunnen jong en oud zich laten enthousiasmeren, inspireren en wordt u aangenaam verrast door de charme van ons veelzijdige unieke natuurgebied en de daarbij behorende activiteiten. Wij willen graag met u deze inspiratiedialoog aan gaan.

2. Wanneer vindt het project plaats?

26-27 mei 2018

3. Wat is de status van het project?

Dit jaar wordt het de vierde editie en de basis is gelegd, het groeiproces is in volle gang en er zijn nog leermomenten aanwezig. In de winterperiode gaan de vergaderingen weer van start en nemen wij alle inspiratiepunten door die wij op deze dag hebben mogen ontvangen om het jaar van Culturele Hoofdstad 2018 met enorme kracht op de wereldbol te zetten.

4. Waar kunnen deelnemers van het Inspiratiefestival het project mee helpen?

Creativiteit, inspiratie, sponsoring, promotie, materialen en vrijwilligers. Denk aan het voorbereiden en klaarzetten of ideeën uitwerken om het ‘Feest van de natuur’ te vergroten.

5. Waarom bij deze projecttafel aanschuiven?

De natuur is van ons allemaal en daarom verdient de natuur dit feestje en uw aandacht. De natuur helpt onthaasten en geeft ons wat we zo nodig hebben. Wij zijn er klaar voor en help ons, ons enthousiasme te vergroten. Want alleen kun je wel sneller maar samen kom je VERDER.

6. Website

http://fetedelanature.nl/

Advertenties