Vrijwilligerspool

Alleen samen kunnen we onze prachtige regio op de kaart zetten! We kunnen uw hulp gebruiken bij de volgende zaken:

Standbemanning beurzen
Samen met Merk Fryslân staan wij op de volgende beurzen:

  • van 21 tot en met 25 januari VakantieSalon Antwerpen
  • van 23 tot en met 31 januari Boot Dusseldorf
  • 21 en 22 februari Fiets- en Wandelbeurs (nog niet definitief bevestigd)

Daarnaast krijgen we wel eens aanbiedingen om te participeren op expo’s, beurzen of andere promotiedagen. Ook werken we graag samen met partners zoals Waddenzee Werelderfgoed die bijvoorbeeld voor de Vakantiebeurs Utrecht (13-17 januari 2016) vrijwilligers zoeken.

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om Friesland op deze beurzen te promoten. Wij zorgen samen met Merk Fryslân en de andere partners voor het materiaal zoals magazines en kaarten. Het doel is om toeristen naar de provincie te trekken. Als ze hier vervolgens zijn, bezoeken ze meerdere regio’s en ondernemers.  Vrijwilligers promoten dus Friesland en niet hun eigen specifieke regio of onderneming. Bent of kent u potentiële standbemanning? We horen het graag via onderstaand contactformulier.

Modellen fotoshoots
Het komt regelmatig voor dat we specifieke foto’s nodig hebben. Denk hierbij aan wandelaars op de zeedijk, fietsers in het coulisselandschap of sloepvaarders op de Lits. Vaak hebben we hiervoor een bepaalde setting of locatie in gedachten. We zoeken hiervoor zogenaamde ‘gewone mensen’ modellen. Vindt u het leuk om eens een fotoshoot mee te maken? En vindt u het niet erg om uw eigen beeld terug te zien in ons magazine, een krant of op internet? Dan komen wij graag via onderstaand formulier met u in contact.

Distributie producten
Ongeveer vier keer paar jaar worden diverse toeristische producten naar 23 informatiepunten verspreid. Heeft u een grote auto of (bestel) bus, vindt u in en uitladen van materiaal (soms best zwaar) geen probleem en vindt u het leuk om deze veelzijdige route af te leggen? Dan komen wij graag met u in contact!

Bij alle functies geldt: uw reis-, verblijf-  en onkosten worden in overleg vergoed.

Vragen? Schroom niet en stel ze via info@rmtnof.nl of bel Lisette Grasmeijer – 0657571341 / Elizabeth Pilat – 0647905036

————————————————————————————————————————-

Ik wil graag helpen bij:
(aanvinken wat van toepassing is)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s