Er komt een nieuwe versie van het magazine! Momenteel zijn we bezig met inhoudelijke wijzigingen en is er weer ruimte voor nieuwe adverteerders! Het magazine wordt vanaf de foldermarkt (april 2018) in de regio verspreid.

Het magazine wordt in drie versies gedrukt. De oplage is hoogstwaarschijnlijk als volgt: 20.000 Nederlandse, 7.000 Duitse en 3.000 Engelse exemplaren.

Omdat we met de advertenties het aanklikmodel kunnen activeren, houden we de prijzen voor adverteren vriendelijk. Let wel, slechts 30% van het magazine is bestemd voor advertenties. Vol is dus vol! Wacht daarom niet te lang met aanmelden.

Qua advertenties zijn er vier opties:

  • 1/1 pagina (formaat: A4) full color in uw eigen opmaak a €500,-*
  • 1/2 pagina (formaat: A5) full color in een uniforme opmaak €300,-*
  • 1/4 pagina (formaat: A6) full color in een uniforme opmaak €200,-*
  • 1/8 pagina (formaat: A7) full color in een uniforme opmaak €150,-*
    *omdat Stichting RMT niet BTW-plichtig is, zit er geen belasting in de genoemde bedragen.

Aanleverspecificaties

Hele pagina
Bij de eerste optie levert u zelf een advertentie aan als certified PDF. Het formaat is: 210 x 297mm (bxh). De advertentie moet zijn opgebouwd uit CMYK-kleuren en de teksten graag omzetten naar lettercontouren. Tot slot, graag het bestand aanleveren met 5mm afloop en snijtekens. Uw grafische partner kan met deze informatie prima uit de voeten.

Halve, kwart en achtste pagina
Advertenties van een halve, kwart en achtste pagina worden opgemaakt in een uniforme uitstraling (zie voorbeeld). Uiteraard is hier ruimte voor uw eigen logo/beeld, uw adresgegevens, website en een tekst van maximaal (dit is inclusief adresgegevens, telefoon, website e.d.!!) 

  • 150 woorden voor een 1/2 pagina (formaat: A5)
  • 80 woorden  voor een 1/4 pagina (formaat: A6)
  • 40 woorden voor een 1/8 pagina (formaat: A7)

Uw logo graag in AI of EPS bestand aanleveren en eventuele beelden/foto’s graag in hoge resolutie. Teksten graag zonder opmaak in een Wordbestand aanleveren. U krijgt eenmaal een proef te zien waar u correcties op kunt doorgeven.

Let op: stuur uw advertentie of tekst op in drie talen: Nederlands, Duits en Engels. Ons vertaalbureau helpt u hier graag bij.

Wilt u adverteren in het toeristische magazine? Vul dan de menukaart in op deze pagina! Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, kunt u uw materiaal vóór 5 februari 2018 sturen naar info@rmtnof.nl.

Vragen? Bel Lisette Grasmeijer op 0657571341.

Advertenties

Een gedachte over “Adverteren magazine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s