Wat
Een evenementenkalender van de zomervakantie (8 juli t/m 3 september 2017). Oplage is 10.000 stuk. Verspreiding via de 25 toeristische informatiepunten en via toeristische ondernemers.

Formaat
De evenementenkalender is een A2 formaat welke gevouwen wordt tot een A5 boekje. Aan de ene zijde komt het totaal overzicht van alle evenementen. Ondernemers kunnen deze A2 poster ophangen. Toeristen kunnen de gevouwen versie gemakkelijk meenemen.

Content
De evenementen die op de kalender vermeld staan vindt u op de evenementenpagina. Daarnaast is er op de achterzijde ruimte om evenementen en activiteiten uit te lichten.

Adverteren
Met behulp van het aanklikmodel kunnen we organisaties tegen een vriendelijk tarief ruimte bieden om hun evenement en/of activiteit uit te lichten. We hebben hiervoor twee opties:

1. Spotlight L (ruimte vergelijkbaar met een A5) à €150,-
2. Spotlight M (ruimte vergelijkbaar met een A6) à €90,-

De kalender wordt hoogstwaarschijnlijk vormgegeven in dezelfde stijl als de kalender van vorig jaar. Spotlightadverteerders mogen het volgende aanleveren – RMT zorgt dan voor een eenduidige uitstraling van de kalender.

1. Spotlight L – tekst 60-80 woorden – HR Beeld – website
2. Spotlight M – tekst 40-60 woorden – HR Beeld – website

Wilt u een spotlight-plaats reserveren achter op de evenementenkalender? Vul dan de menukaart in op deze pagina! Vol = vol. Zorg ervoor dat de tekst in ieder geval de datum/data van het evenement of activiteit bevatten evenals het tijdstip en de (start)locatie. De deadline voor het aanleveren is vóór maandag 12 juni 2017. Dit mag naar info@rmtnof.nl.

Vragen? Bel of mail Lisette Grasmeijer op 0657571341 of via info@rmtnof.nl.

Repeterende activiteiten zoals een rondvaart, wandeltochten, excursies en opstaptochten zijn ook zeer geschikt voor deze kalender.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s