Gratis foto’s beschikbaar
Samen met fotograaf Marcel van Kammen (en voor Nationaal Park De Alde Feanen, Fonger de Vlas) bouwt Stichting RMT aan een digitale fotobank. Het hele jaar door worden er nieuwe beelden aangeleverd. De foto’s zijn gratis beschikbaar voor alle toeristische ondernemers. Echter, er zijn wel 3 voorwaarden die we een ieder voorleggen:

  • Het is de bedoeling dat de foto’s alleen door u worden gebruikt. Wanneer andere mensen ze ook willen gebruiken, kunnen ze ons mailen en geven wij ze toegang tot de fotobank.
  • Verder is het de bedoeling dat de foto’s alleen gebruikt worden voor toeristische uitingen. Dit kan dus zijn voor op de website, social media of foldermateriaal.
  • Bij publicatie van de beelden, vragen wij u de naam van Marcel van Kammen of Fonger de Vlas erbij te vermelden. In de dropbox zit ook een mapje genaamd ‘social media’. Hierin zitten beelden met een watermerk. Deze zijn ideaal wanneer een naamsvermelding lastig is, zoals bij social media posts of op uw website. 

Vraag de Spinnen via onderstaand contactformulier om toegang tot de fotobank.

Zodra u een mailtje heeft gekregen krijgt u dit overzicht te zien. Klik dan op de blauwe knop ‘downloaden’ rechts bovenin om de bestanden te downloaden naar uw computer. Nieuwe foto’s worden dan vanzelf gesynchroniseerd op uw computer.

Let op: er zitten inmiddels ruim duizend prachtige beelden in de beeldbank. Het kan daarom zijn dat uw gratis Dropbox account vol raakt. Bewaar de mail met de link goed. Hiermee kunt u zonder ze allemaal te downloaden toch de beelden bekijken. Vervolgens kunt u alleen de beelden die u eventueel wilt gebruiken downloaden. 

Tip: met “ctrl + F” kunt u zoeken in de map. De meeste beelden hebben plaatsnamen, bedrijfsnamen of andere zoekwoorden in hun bestandsnaam staan. 

Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, stuur ons dan even een mailtje via info@rmtnof.nl. Dan zoeken we even met u mee!

schermafdruk-2016-09-27-13-25-13

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s