Cyclus CH2018

Kosten per avond: €15,-
Data en tijden:
maandagavond 7 december 2015 – 19:30-21:30 uur, locatie n.t.b.
maandagavond 1 februari 2016 – 19:30-21:30 uur, locatie n.t.b.
maandagavond 4 april 2016 – 19:30-21:30 uur, locatie: Speel- en dierenpark Sanjesfertier, Boppewei (Bovenweg) 14, 9271 VH De Westereen

Leeuwarden is uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van 2018, dit biedt mooie kansen voor het toerisme in Friesland en ook voor onze regio.

Tijdens deze cyclus kijken we naar een aantal zaken, zoals: welke projecten spelen er in de regio en wat kunt u daarmee als toeristisch ondernemer?  De gemeenten verzamelen alle (potentiële) CH2018 projecten. Hier staan inmiddels voor Noordoost Friesland al 70(!!) op. 

We nodigen tijdens de avonden gastspreker(s) uit. Denk hierbij aan programmamanagers vanuit Culturele Hoofdstad zoals Immie Jonkman of marketingverantwoordelijke Hanita van der Schaaf. Ook willen we kijken of het mogelijk is een projectleider uit te nodigen en met ons het gesprek aan te gaan over aanhaakmogelijkeden voor toeristische ondernemers.

Onderwerpen die tijdens de avonden worden behandeld:
1. Inleiding en stand van zaken door Culturele Hoofdstad 2018 – UPDATE: deze bijeenkomst gaat helaas niet door. Het zal verplaatst worden naar de tweede bijeenkomst op 1 febr 2016
2. Welke projecten vinden er plaats in onze regio?
3. Wat kunnen toeristische ondernemers met CH2018 en datgene wat er in de regio speelt? En hoe nu verder?

Waarom zou u mee willen doen?
3 redenen voor ondernemers om mee te doen aan deze cyclus:

  1. Omdat CH2018 een ‘open proces’  is er nog veel onduidelijk. Door mee te doen aan deze cyclus weet u in ieder geval wat er globaal in onze regio speelt.
  2. Door u nu te laten informeren kunt u tijdig starten met vervolgacties zoals arrangementen, routes of andere ideeën. Uw eigen ideeën krijgen tijd om te rijpen, net als uw netwerk.
  3. U leert niet alleen collega-ondernemers kennen, maar ook culturele projectleiders, instellingen en andere instanties. Deze partijen hebben andere invalshoeken en maken dat wij ook anders tegen onze eigen regio aankijken. Deze inspiratie zal leiden tot nieuwe inzichten en ideeën!

Kortom: wacht niet te lang en haak aan! Voor we het weten is het 2018 en zijn we te laat! Ook wij in Noordoost Friesland willen de vruchten van CH2018 plukken, maar dan moeten we wel zelf in actie komen!

Ik wil mij aanmelden voor:

Aanmelden voor 25 januari kan via deze link of stuur een mail naar info@rmtnof.nl. Vragen over de bijeenkomsten? Bel Elizabeth Pilat op 0647905036.

Advertenties

Een gedachte over “Cyclus CH2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s