Beste Blogger,

Van 9-11 september organiseren wij een BloggersEvent rondom Nationaal Park de Alde Feanen. Dit doen we samen met diverse (watersport)ondernemers. Het doel is om een goede match tussen de bloggers en ondernemers te maken.

Het conceptprogramma met veel (water)sportactiviteiten, cultuur, veel keuze/vrijheid en een speeddatesessie met ondernemers staat hier!

Wat vragen wij van de Bloggers?

  • Je mening over het gebied/organisatie (vertel ons de plussen, maar ook de minnen; daar leren we van)
  • Deelname aan het volledige programma (tenzij je iets fysiek niet kunt, verwachten we dat je het gehele programma mee doet)
  • Bereidheid tot het vergroten van je netwerk van toeristische ondernemers (wellicht organiseren we nog een leuke netwerkborrel)
  • Bereidheid tot carpoolen (wanneer we met de auto naar een activiteit moeten, vragen we van de Bloggers om samen te rijden)
  • Eventueel bereid zijn tot het delen van een kamer met een collega-blogger
  • Een open en flexibele houding (soms loopt het programma iets anders dan verwacht)
  • Drie blogartikelen over activiteiten in en rondom het Nationaal Park De Alde Feanen
  • Minimaal vijf posts op Facebook, Twitter en Instagram met een nader te bepalen hashtag
  • Een pitch (video) van ongeveer 1 minuut voor de ondernemers (wat maakt jouw blog uniek en van welk type bedrijf/activiteit of eten word jij enthousiast? Deze filmpjes laten we aan de deelnemende ondernemers zien. Zo hopen we unieke matches te kunnen maken) Let op: dit hoeft geen ‘hoogstaande kwaliteit’ te zijn. We zoeken gewoon naar een tool waarbij we de ondernemers op een eenvoudige manier de juiste keuze kunnen laten maken.

Je krijg je reiskosten vergoed (0,19 ct de kilometer) en we doen ons uiterste best je een fantastisch weekend te bezorgen. Vraag ook vooral naar de ervaringen van Bloggers waar we eerder al mee hebben gewerkt. Je vindt het overzicht hier (onderaan de pagina)!

Lijkt het je leuk in september naar Friesland te komen? Vul dan onderstaand formulier in voor woensdag 1 juni 2016. We proberen voor dinsdag 7 juni 2015 uitsluitsel te geven.

Heb je vragen? Schroom niet en bel/mail gerust met Elizabeth Pilat via elizabeth@pilatadvies.nl/0647905036. Ons doel is om samen een antwoord/oplossing te vinden!

Advertenties