Beste ondernemers rondom (Nationaal Landschap De Noordelijke) Friese Wouden,

Na succesvolle Bloggersevent in Nationaal Park Lauwersmeer in 2015 en Nationaal Park De Alde Feanen en Waddenzee Werelderfgoed in 2016 willen we dit jaar journalisten en bloggers een bezoek aan de Friese Wouden laten brengen. En daar hebben we uw hulp bij nodig!

Wat is een bloggersevent?
Een bloggersevent is een georganiseerde reis voor reisbloggers. Zij bezoeken bestemmingen en schrijven daar dan over op het internet. Dit kunnen ervaringen, belevenissen of een soort recensie zijn. (Bekijk hier een voorbeeld van een blog in de Alde Feanen). Bloggers hebben gemiddeld rond de 5.000 a 20.000 unieke bezoekers per maand.

Bloggersevent in de Friese wouden
Datum: 25, 26 en 27 augustus 2017
Journalisten: We zoeken 8-10 cultuur-, wandel- en fietsbloggers en 2-4 journalisten (print media).  Op de uitnodiging hebben inmiddels al 30 (!!) journalisten/bloggers gereageerd.
Gebied: Nationaal Landschap De Noardlike Fryske Wâlden, Beetsterzwaag, Bakkeveen en Drachten.

Doel
Het doel is om (met name online) meer naamsbekendheid te generen. Het streven is om minimaal 150.000 mensen via internet te bereiken.

Wilt u meedoen als ondernemer?
Wanneer de bloggers/journalisten hier komen, moeten ze ergens overnachten, dineren en leuke activiteiten kunnen ondernemen. Wellicht wilt u hierin voorzien?

Voorwaarden om mee te doen zijn:

  • Uw product/dienst is beschikbaar in het weekend van 25-27 augustus
  • Kosteloos aanbieden van uw product/dienst
  • Bijwonen van de bijeenkomst vooraf aan het bloggersevent. Deze bijeenkomst is bedoeld om u zo goed mogelijk te informeren over het evenement. Datum is nog niet bekend.
  • Tijdens het weekend de berichten via social media delen

Voordelen om mee te doen zijn:

  • Regionale en nationale promotie van De Friese Wouden als bestemming
  • Op nummer 1 staat het promoten van de regio, echter als een journalist bij u langskomt is er ook een kans dat hij/zij uw bedrijf meeneemt in het artikel, dit kunnen wij echter niet garanderen, maar weet dat goed gastheerschap essentieel is om goede reviews te krijgen. De afspraak met de journalisten is dat zij drie artikelen schrijven over de activiteiten / belevenissen / accommodatie.
  • Samenwerken met omliggende toeristische ondernemers

Wilt u hier aan meedoen, dan horen we dat graag vóór 5 juni. U kunt zich hieronder aanmelden. Let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

P.s. bekijk hieronder de beelden van de vorige persreizen.

Wadlopen
Lunchen
Vis fileren
Bloggers in gesprek met ondernemers

 

Bloggers promoten natuurpark De Alde Feanen
Advertenties